
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di seppie pulite e a strisce
- 100 g di filetto di branzino a pezzi
- 200 g di pesce spada a pezzi
- 80 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce fatto in casa - 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 547 kcal / 2288 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 21.7 g
- Sacharidy
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla pescatora
35min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Riso ai frutti di mare
1hod. 40min
Risotto zucchine e gamberi
1hod. 15min
Risotto alla crema di granchio
35min
Risotto alle cozze
1hod. 5min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1hod. 5min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto al salmone affumicato
30min