Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g fasoli, suchej, Kidney
- 800 g wody
- 250 g zielonej soczewicy, suszonej
- 250 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 1 łyżeczka kurkumy, suszonej, mielonej
- 1 łyżeczka przyprawy garam masala
- 1 łyżeczka kolendry, mielonej
- ½ łyżeczki chili, suszonego, mielonego
- 2 łyżeczki soli
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g jogurtu naturalnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1404 kJ / 335 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokosowy dhal z soczewicy
20min
Ragout z soczewicą i burakami
2h 10min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40min
Chana masala
35min
Dahl z mleczkiem kokosowym i szpinakiem
55min
Dal makhani z soczewicy
50min
Curry z serem paneer
5h
Curry z soczewicą (dal)
40min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45min
Ragout z marynowanym tofu
1 Std. 40 Min
Curry rogan josh z ciecierzycą i pomidorami
30min
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45min