Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 759 kJ / 182 kcal
- Protein
- 14.35 g
- Sacharidy
- 1.19 g
- Tuk
- 13.16 g
- Vláknina
- 0.22 g
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1h
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Almejas a la marinera
30 min
Mariscada
3u. 30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Berberechos al vapor con lima
20min
Berberechos al natural con limón
2j 15 menit
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Almejas a la sidra
15min
Berberechos en salsa verde
1h
Arroz con bogavante
1h