Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g kaszy jęczmiennej pęczak
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 5 g koperku, świeżego
- 120 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 10 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 110 g zielonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 15 g masła
- 350 g wody
- 1 ½ płaskiej łyżeczki soli
- 30 - 35 g oliwy z oliwek
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 435.2 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatar z fasoli
5min
Sałatka Waldorf
15min
Hummus z buraka
1h
Terrina z ziołową polentą
1u. 50min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1h
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Pasta z topinamburu
35 min
Pasta wegetariańska
10min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min