
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le poisson
- 80 g d'oignon coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 605 kcal / 2503 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 52.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lotte et lard
50min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Lotte sauce vallée d’Auge
1hod. 40min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Lotte à l'andouille
1hod. 20min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Risotto aux herbes et aux coques
45min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Lotte et crevettes à l'américaine
1hod. 15min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min