Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 605 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 52.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Sauce beurre blanc
20 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Sucré salé de porc aux figues
13h
Mijoté de lotte aux épices
50min
Filet mignon au cidre
35 Min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min