Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 605 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 52.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Joues de porc au citron confit
1 Std. 5 Min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Filet mignon au cidre
35 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min