Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 998.3 mg
Alternativní recepty
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50min
Bignè al salmone
1h 50min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1u. 5min
Calamari ripieni su crema di pane
1u. 10min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min