Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 998.3 mg
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Pastella per fritti
1 Std.
Tiella barese
1 Std.
Pepata di cozze
55 min
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Polpette con le sarde
25 min
Cozze al vino bianco
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min