Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 998.3 mg
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Pepata di cozze
55min
Cozze allo zafferano
55min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2 godz. 35 min