Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Lenticchie in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Antica minestra ai broccoletti
45min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di carciofi
35min
Fave in umido
1h
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min
Zuppa di patate e carciofi
1h