
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 458 kcal / 1916 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1hod. 25min
Zuppa di piselli secchi
1hod. 25min
Pasticcio altamurano
3hod. 30min
Pipette primaverili
45min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2hod. 30min
Fave in umido
1hod.
Zuppa di fave
50min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min
Crema di fave al finocchietto
50min