Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 20 g di pangrattato
-
20
g di Parmigiano Reggiano grattugiato
nebo 20 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3083.6 kJ / 737 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 89.1 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 2.7 mg
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3sa 20 dk
Minestra di fave con cicoria
50 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Cartellate
1h 5min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk