Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 20 g di pangrattato
-
20
g di Parmigiano Reggiano grattugiato
nebo 20 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3083.6 kJ / 737 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 89.1 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 2.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Salsiccia e cardoncelli
55min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Pizzi leccesi
6 godz.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Riso patate e cozze
1 Std.
Pizza rustica lucana
1h 15min
Amatriciana con cozze
55min
Pizza con la ricotta
2j 40 menit
Pitta rustica salentina
1h 40min
Pettole pugliesi
3j