Tiella barese

Tiella barese

3.8 33 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 2 spicchi di aglio privati del germe centrale
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 350 g di patate pelate e a dadini (1x1 cm)
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g di pecorino grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2.7 mg
Protein 35.6 g
Kalorie 3083.6 kJ / 737 kcal
Tuk 23.2 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 89.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...