Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2sa 45 dk
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2óra 30p
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2óra 30p
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo alla puttanesca
45 min
Sugo all'amatriciana
50 min.
Gnocchi al sugo di anatra
2 godz.
Sugo all'arrabbiata
20 Min