Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al tonno
45min
Tasca di vitello ripiena
1 godz. 20 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo classico
55 Min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1h 15min