
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 240.3 kcal / 1005.9 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 485.8 mg
Alternativní recepty
Stoccafisso con i porri
50min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Triglie in salsa piccante
30min
Caponata di pesce spada e melanzane
1hod. 30min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1hod. 20min
Pipette primaverili
45min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà al forno con broccoli
1hod. 30min
Alici ripiene al Varoma
50min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Carciofi ripieni
50min