Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 485.8 mg
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla ligure
1u.
Triglie in salsa piccante
30min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1u.
Sarde a beccafico
35min
Baccalà alla cappuccina
55min
Scarola imbottita alle acciughe
1u.
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30 min
Alici alla Reggina
45 min
Carciofi ripieni
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min