Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz
- 200 g rote Zwiebeln
- 150 g blaue Trauben
- 150 g Ziegenweichkäse (z.B. Ziegencamembert)
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 2 EL frische Rosmarinnadeln
- 3 schwarze Pfefferkörner
- 2 Pimentkörner
- 250 g Crème fraîche
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 4 TL Honig
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 396 mg
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1óra 40p
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 dk
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1sa
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 dk
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1sa 10 dk
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1sa 20 dk
Rüben-Dinkel-Galette
2h
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1sa 15 dk
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1sa
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1sa 10 dk
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min