Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz
- 200 g rote Zwiebeln
- 150 g blaue Trauben
- 150 g Ziegenweichkäse (z.B. Ziegencamembert)
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 2 EL frische Rosmarinnadeln
- 3 schwarze Pfefferkörner
- 2 Pimentkörner
- 250 g Crème fraîche
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 4 TL Honig
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 396 mg
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 godz. 10 min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35 min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 godz. 20 min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 godz. 30 min
Süßkartoffelquiche mit karamellisierten Zwiebeln
2 godz. 20 min
Winterlicher Flammkuchen
2h
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1 godz. 10 min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min