Kompatibilní verze
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de mantequilla en trozos
- 350 g de agua
- 15 g de zumo de limón
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de mostaza
- 12 huevos de codorniz
- 12 - 24 espárragos verdes pequeños (ver sugerencia)
- 300 g de cubitos de hielo para preparar un baño maría
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 815 kJ / 195 kcal
- Protein
- 2.75 g
- Sacharidy
- 0.36 g
- Tuk
- 20.25 g
- Vláknina
- 0.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Langostinos al romesco
15 Min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10 Min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1u. 40min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 Min
Espumoso de cava con frutos rojos
4h 50min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15 Min