Kompatibilní verze
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Křehké těsto
- 150 gramů hladké mouky
- 75 gramů másla
- 1 špetku soli
- 50 gramů vody
Náplň
- 2 snítky čerstvé petržele, pouze listy
- 25 gramů šalotky, napůl
- 10 gramů olivového oleje
- 170 gramů konzervovaného tuňáka, okapaného
- 150 gramů rajčat (1 rajče na čtvrtky)
- 1 polévkovou lžíci pálivé hořčice
- 200 gramů čerstvého sýru
- 1 - 2 špetky soli, dle chuti
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1h 30min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1h 10min
Sicilské purpetti fúze
1h
Cukety plněné krůtím masem
1h 10min
Zeleninový koláč
1h 10min
Quiche s lososem
50 min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5min
Quiche s cuketou a šunkou
1h 20min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1h
Pórkový dort (Porreetorte)
1h 30min