Kompatibilní verze
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Křehké těsto
- 150 gramů hladké mouky
- 75 gramů másla
- 1 špetku soli
- 50 gramů vody
Náplň
- 2 snítky čerstvé petržele, pouze listy
- 25 gramů šalotky, napůl
- 10 gramů olivového oleje
- 170 gramů konzervovaného tuňáka, okapaného
- 150 gramů rajčat (1 rajče na čtvrtky)
- 1 polévkovou lžíci pálivé hořčice
- 200 gramů čerstvého sýru
- 1 - 2 špetky soli, dle chuti
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 min
Koláč s dýní a sušenou šunkou
2 godz. 5 min
Cibulový koláč tarte flambée
Žádné hodnocení
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 min
Červené pesto
5 Min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1 Std.
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2u. 30min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1 Std.
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1u. 40min