Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pistácií, solených, loupaných
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 400 gramů másla, na kousky
- 500 gramů kuřecích jater, očištěných a osušených
-
3
snítky čerstvého tymiánu,
nebo 1 čajová lžička sušeného tymiánu - 3 snítky petrželové natě
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce brandy (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sklenici
- Kalorie
- 3014 kJ / 720 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 68.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamelizované cibulové čatní
24h
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Quiche s kysaným zelím
1 Std. 30 Min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2h 10min
Paštika z kachních jater
45 min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3h 35min
Toskánské crostini
30 Min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 Min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min