Zařízení & příslušenství
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
10 - 15 snítek čerstvé petržele pouze listy
-
220 gramů cibule napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
45 gramů extra panenského olivového oleje
-
1000 gramů očištěných mušlí bez vousů
-
150 gramů bílého vína, suchého
-
1 špetka soli, jemné
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Chřestový salát s mangem
35min.
Červená thajská kari pasta
15min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Slávky alla Medoc
50min.
Hovězí mini tartar
10min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.