Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 snítek čerstvé petržele, pouze listy
- 220 gramů cibule, napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 45 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů očištěných mušlí, bez vousů
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 1 špetka soli, jemné
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2u. 20min
Vitello tonato
2h
Krevetová polévka s batáty
45min
Friday night
6min
Green Emotion (Zelené emoce)
15min
Glazovaná karotka s medem
1h 20min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Caponata
30min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2u. 20min