Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 snítek čerstvé petržele, pouze listy
- 220 gramů cibule, napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 45 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů očištěných mušlí, bez vousů
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 1 špetka soli, jemné
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Krevetová polévka s batáty
45min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 Min
Perlové rýžovo-masové kuličky
2h
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Slávky alla Medoc
50 Min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Knedlíčky dim sum 'shao mai'
2h
Marinované krevety
1 Std. 10 Min