Zařízení & příslušenství
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
10 - 15 snítek čerstvé petržele pouze listy
-
220 gramů cibule napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
45 gramů extra panenského olivového oleje
-
1000 gramů očištěných mušlí bez vousů
-
150 gramů bílého vína, suchého
-
1 špetka soli, jemné
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Rybí guláš s krevetami
45min.
Římské gratinované artyčoky
45min.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Polévka Tom Yum
15min.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.