Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy

Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy

4.8 1.1K rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
8 porcji

Suroviny

  • 600 - 680 g mango dojrzałego, pokrojonego na kawałki
  • 500 - 520 g jogurtu naturalnego wykonanego w TM
    500 - 520 g jogurtu naturalnego
  • 250 g wody mineralnej niegazowanej
  • 40 g syropu klonowego
    40 g miodu wielokwiatowego
  • 2 szczypty kardamonu, mielonego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 31.4 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 402.6 kJ / 96.2 kcal
Tuk 2.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...