Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 880 g bifes cortados finos (rabadilha)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g cenoura cortada em tiras
- 80 g feijão-verde cortado em tiras
- 2 linguiças s/ pele cortadas em tiras (200 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 80 g vinho tinto
- 750 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
2
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 2 cubos de caldo de carne - 300 g arroz
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2571.9 kJ / 614.7 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 962.5 mg
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Massa rica com vitela
50min
Boeuf bourguignon
1óra 45p
Frango com molho de gengibre
1h 20min
Coxinhas de frango sem massa
1óra
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1h 20min
Tutu à mineira
35 min
Chicken à la King
40 min
Salada de batata e camarão com molho cocktail
40 min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1h 5min
Molho para carne assada
15 min