Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 880 g bifes cortados finos (rabadilha)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g cenoura cortada em tiras
- 80 g feijão-verde cortado em tiras
- 2 linguiças s/ pele cortadas em tiras (200 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 80 g vinho tinto
- 750 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
2
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 2 cubos de caldo de carne - 300 g arroz
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2571.9 kJ / 614.7 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 962.5 mg
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 Min
Frango à francesa
35 Min
Salada de beterraba e maçã espiralizadas com feta e nozes - TM6
Žádné hodnocení
Fatias húngaras
1 Std. 50 Min
Guisado dos reis
13h 10min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 Min
Almôndegas de puré e carne
3 Std. 30 Min
Carne em vinha de alhos
96 Std.
Vitela tonnata
50 Min
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Peru com bacon e batatas
1h 45 min.
Bolo de fubá
50 Min