Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 104.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde
5 Min
Seafood panzanella
1 Std.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29u. 10min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Broccoli almond soup
30min