Pickled fruit salad with honey labne

Pickled fruit salad with honey labne

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 27hod. 20min.
6 portions

Suroviny

Honey labne
  • Greek-style natural yoghurt
    500 g
  • honey
    30 g
Pickled fruits
  • water
    120 g
  • orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
    1
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • verjuice (see Tips)
    375 g
  • honey
    200 g
  • rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
    200 g
  • strawberries hulled and cut into halves
    250 g
  • pears cored and cut into thin wedges (5 mm)
    2
  • peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
    2
  • fresh mint
    1 sprig
  • edible flowers for decorating (optional - see Tips)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 104.6 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1472.3 kJ / 350.6 kcal
Tuk 2.1 g
Vláknina 9.6 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 65.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...