Zařízení & příslušenství
Koprová omáčka
Příprava 5min.
Celkový 20min.
5 porcí
Suroviny
-
65 gramů kopru, čerstvého bez tvrdých stonků
-
625 gramů mléka
-
2 ½ polévkové lžíce cukru
-
1 špetka soli podle chuti
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
4 polévkové lžíce hladké mouky
-
250 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku250 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
124.8 mg
Protein
7 g
Kalorie
1042.7 kJ /
249.2 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
8.4 g
Sacharidy
24.1 g