Zařízení & příslušenství
Frankfurtská polévka
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1 ½ polévkové lžíce oleje
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
20 gramů hladké mouky
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
½ čajové lžičky soli
-
75 gramů frankfurtkých párků nakrájených na kolečka
-
500 gramů vody
-
½ kostky hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1500.3 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
1081.6 kJ /
258.5 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kmínová polévka s bramborami
30min.
Česneková polévka
20min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min.
Pórkový krém
40min.
Hrachová krémová polévka
25min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Zelňačka
25min.
Gulášová polévka
1hod. 5min.
Koprová omáčka
20min.