Zařízení & příslušenství
Sous-vide Steak
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
New York strip steaks (approx. 6 oz ea., 4-5 in. long)4
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
garlic cloves crushed4
-
thyme plus extra to garnish8 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish4 sprigs
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil2 tbsp
-
unsalted butter2 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
870.4 mg
Protein
73.9 g
Kalorie
2537.2 kJ /
606.4 kcal
Tuk
33.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
11.7 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ground Meat
35min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Caramelized Onion Pizza Dough
4hod. 25min.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Browning Beef Cubes (Medium)
15min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.
Sous-Vide Salmon
1hod.