Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 carota (80 g circa), pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 cipolla (80 g circa) a pezzi
- 1 gambo di sedano (80 g circa) a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 200 g di lenticchie rosse secche
- 4 pomodori datterino a metà
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Minestrone d'orzo
1 godz.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 godz.
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 godz.
Minestra di cereali e ceci
45 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 godz.