Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipollotto a fettine
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di carote
35min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Vellutata di mais
20min
Vellutata di piselli
20min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Vellutata di zucchine con feta
50min