Vellutata di patate e robiola
TM31 TM5 TM6

Vellutata di patate e robiola

3.8 (237 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di cipollotto a fettine
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di robiola
  • olio extravergine di oliva, a piacere
  • pepe nero macinato, a piacere

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
854 kJ / 204 kcal
Protein
5.9 g
Sacharidy
26.6 g
Tuk
9 g
Vláknina
2.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty