Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipollotto a fettine
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di finocchi
35min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Vellutata di mais
20 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min