Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
nebo 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno a metà
- 30 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 250 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
-
900
g di brodo vegetale
nebo 900 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (timo, rosmarino, maggiorana), le foglie e gli aghi lavati e asciugati
- 150 g di farro
- 1 pizzico di sale
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, scolati dal loro liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min