Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a tocchetti (2 cm circa)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto di carote e noci
10min
Polpette di radicchio e ricotta
1 Std.
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Polpette di carote
1 Std.
Burger piselli e ricotta
35min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Pesto di ricotta e noci
10min