Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di Gorgonzola
- 20 g di gherigli di noci, sminuzzati grossolanamente
- 1 cucchiaio di miele di acacia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2196.6 kJ / 525 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min