Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 foglia di salvia fresca, grande, lavata ed asciugata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 30 g di burro
- 50 g di formaggio Castelmagno in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1981 kJ / 473.5 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Tuk
- 19.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto alla parmigiana
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35 Min