Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema reale
- 4 uova
- 100 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Zuppa di patate e spinaci
- 80 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di sedano rapa
- 100 g di carote, a pezzi (2 cm)
- 200 - 250 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 80 g di porri, a fette (1 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale, + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe, + q.b.
-
250
g di spinaci freschi
nebo 250 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati - 80 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Crema di asparagi
50min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Crema di asparagi verdi
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min