Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di cipollotti a pezzi
-
50
g di pancetta affumicata a cubetti
nebo 50 g di cubetti di prosciutto crudo a cubetti - 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di riso tipo Vialone nano
- 700 g di brodo vegetale caldo + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di piselli surgelati, decongelati
- 20 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1866 kJ / 446 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Risotto burrata e piselli
40 Min
Riso, verze e luganega
40 Min
Riso e porri
30 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Orzotto al radicchio rosso
40 Min
Risotto patate e rosmarino
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto finocchi e zafferano
30 min