
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca lunga o corta (es. penne, spaghetti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 278 kcal / 1164 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura della pasta
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Riso in bianco
25min
Uova sode
20min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min