Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mittelmeersauce
- 20 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, nur den weißen Teil, in Stücken
- 1 Fenchelknolle (ca. 270 g), in Stücken
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 3 Tomaten (300-350 g)
- 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 1 TL grobes Salz
- 700 g weiße Fischfilets, frisch oder aufgetaut, ohne Haut
- 400 g Wasser
Rotbarben-Mousseline
- Butter zum Einfetten
- 500 g Rotbarbenfilet oder Red Snapper-Filets
- 4 Eiweiß
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 250 g Sahne
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
-
200
g Crème fraîche
nebo 200 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 godz.
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Pulpo
2 Std.
Sauce Béarnaise
40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Fischbrühe
30min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1h
Bärlauch-Zabaglione
10min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min