Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 20 g cebuli
- 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej, pokrojonej na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 400 - 450 g krojonych pomidorów, z puszki
- ½ łyżeczki soli
- 5 g octu balsamicznego
- 450 - 500 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 4 cm kawałki
- 10 - 15 liści bazylii, świeżych
- 20 - 30 g kiełków słonecznika
- 50 g granatu, miąższu owocu
- 20 - 30 g orzeszków piniowych (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 321 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Bób z zielonym groszkiem w słodkim sosie gruszkowym
1h
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
50 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Cytrynowa brukselka
20 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min