Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso + q.b.
- 100 g di crescenza a pezzi
- 150 g di olive verdi denocciolate
- 320 g di pasta tipo ditalini (cottura 10 minuti)
- 150 g di prosciutto cotto a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Risotto alla campagnola
30 min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Fusilli tricolore
30 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Casarecce risottate al limone
30 min
Rigatoni affumicati
25min