Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso + q.b.
- 100 g di crescenza a pezzi
- 150 g di olive verdi denocciolate
- 320 g di pasta tipo ditalini (cottura 10 minuti)
- 150 g di prosciutto cotto a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Rigatoni affumicati
25min
Fusilli tricolore
30 min
Mezze maniche affumicate
25min
Tagliatelle mediterranee
35min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min