Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
350
g di pasta secca tipo sedanini
nebo 350 g di pasta secca tipo penne o tortiglioni - 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acciughe fresche pulite, divise in filetti e asciugate su carta assorbente
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 30 g di pane tipo pugliese a pezzi (2-3 cm)
-
30
g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
nebo 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti al tonno
40 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Frittelle di patate
45 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Rigatoni capricciosi
1h
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min