Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
350
g di pasta secca tipo sedanini
nebo 350 g di pasta secca tipo penne o tortiglioni - 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acciughe fresche pulite, divise in filetti e asciugate su carta assorbente
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 30 g di pane tipo pugliese a pezzi (2-3 cm)
-
30
g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
nebo 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno vegetariana
40min
Carbonara vegetariana
30min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Rigatoni affumicati
25min
Penne alla puttanesca
35min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Pasta sfiziosa
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h