Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Sodík
- 1392.4 mg
Alternativní recepty
Carrot and coriander soup
30 min
Lentil moussaka
3u. 30min
Sun-dried tomato tartare
15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Guacamole with mango
10min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Broccoli soup with sage oil
30 min