Zařízení & příslušenství
Broad bean bruschetta
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1392.4 mg
Protein
34.7 g
Kalorie
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Tuk
18.7 g
Vláknina
15.5 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
78.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1hod. 10min.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min.
Green goodness soup
10min.
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2hod. 25min.
Courgette strudel
1hod. 20min.
Smashed pea and bean dip
30min.
Harissa yoghurt dressing
5min.
Chilli chutney quesadillas
1hod.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1hod. 15min.
Raw cauliflower tabouli
30min.