Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Sodík
- 1392.4 mg
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Superfood salmon salad
1h 5min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Brandy butter
10min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Fresh fennel salad
10min