Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g cooked chickpeas, rinsed (drained weight)
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ Tbsp olive oil, plus 10 g
- 200 g cavolo nero, stalks removed, cut in pieces (10 cm)
- 1 garlic clove
- 80 g sun-dried tomatoes
- 20 g lemon juice
- 20 g red wine vinegar
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh mint, leaves only
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- ½ tsp chilli sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 5.8 g
Alternativní recepty
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Asian Chopped Salad
20 min