
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions quartered
- 50 g celery cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt or to taste
- 2 pinches ground black pepper or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 230 kcal / 969 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Sacharidy
- 17.2 g
Alternativní recepty
Creamy White Beans and Leeks
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Creamy Courgette Soup
25min
Watercress and Oat Soup
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min