Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 8.5 g
Alternativní recepty
Red Lentil Soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus Risotto
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Kale Meat(less) Balls
30min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h