
Zařízení & příslušenství
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Příprava 5min
Celkový 55min
6 portions
Suroviny
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
230 kcal /
969 kJ
Protein
6.5 g
Tuk
8.5 g
Sacharidy
17.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko