Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 8.5 g
Alternativní recepty
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Celeriac and Apple Soup
55min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min