Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 8.5 g
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Tuscan Bean Soup
50min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min