Zařízení & příslušenství
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Příprava 5min.
Celkový 55min.
6 portions
Suroviny
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.5 g
Kalorie
969 kJ /
230 kcal
Tuk
8.5 g
Sacharidy
17.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Tuscan Bean Soup
50 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Minestrone
45 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Minestrone
45 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min