Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
TM6 TM5

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.6 ( 37 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 120 g onions quartered
  • 50 g celery cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 120 g spelt grains
  • 950 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • 2 pinches ground black pepper or to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
230 kcal / 969 kJ
Protein
6.5 g
Tuk
8.5 g
Sacharidy
17.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty