Pear and Gorgonzola Risotto

Pear and Gorgonzola Risotto

4.0 40 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • onions quartered
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice
    350 g
  • dry white wine
    50 g
  • liquid vegetable stock boiling
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • Gorgonzola cut in small pieces
    200 g
  • pears peeled and cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7.7 g
Kalorie 1182 kJ / 283 kcal
Tuk 19.36 g
Sacharidy 19.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...