Pear and Gorgonzola Risotto
TM6 TM5 TM31

Pear and Gorgonzola Risotto

3.9 ( 37 hodnocení )

Suroviny

  • 60 g onions quartered
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 350 g risotto rice
  • 50 g dry white wine
  • 800 g vegetable stock boiling
  • ½ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • 200 g Gorgonzola cut in small pieces
  • 200 g pears peeled and cut in pieces (1 cm)
  • 30 g unsalted butter

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
283 kcal / 1182 kJ
Protein
7.7 g
Tuk
19.36 g
Sacharidy
19.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty