Zařízení & příslušenství
Pear and Gorgonzola Risotto
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.7 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tuk
19.36 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Risotto
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Salmon and Fennel Risotto
25min.
Springtime Risotto
55min.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min.