Zařízení & příslušenství
Pear and Gorgonzola Risotto
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.7 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tuk
19.36 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Onion Tart (TM5)
1hod.
Asparagus Risotto
45min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2hod. 15min.
Pumpkin Risotto with Bacon
50min.
Curry and Coconut Risotto
35min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Fennel Risotto
35min.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min.