Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 19.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pea and Mint Risotto
40 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Sicilian Caponata
30 min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Porcini Mushroom Risotto
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min