Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 19.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 phút
Asparagus Risotto
45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min