Zařízení & příslušenství
Pear and Gorgonzola Risotto
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.7 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tuk
19.36 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Seafood Risotto
40min.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Mixed Seafood Risotto
40min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Fennel Risotto
35min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Mushroom Risotto
30min.
Salmorejo
30min.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min.