Pear and Gorgonzola Risotto
TM6 TM5 TM31

Pear and Gorgonzola Risotto

3.9 (35 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g onions, quartered
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 350 g risotto rice
  • 50 g dry white wine
  • 800 g vegetable stock, boiling
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
  • 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
  • 30 g unsalted butter

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1182 kJ / 283 kcal
Protein
7.7 g
Sacharidy
19.1 g
Tuk
19.36 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty