Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 19.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Pea and Mint Risotto
40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Asparagus Risotto
45 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Seafood Risotto
40min