Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h