Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1ωρ. 50 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.