
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives sliced
- 1 Tbsp pickled capers drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt or to taste
- ¼ tsp ground black pepper or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 246 kcal / 1033 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min
Veggie 'Burritos'
20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min