Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di calamari
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di anelli di calamaro
- 30 g di vino bianco secco
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Macco di fave
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fave fresche, sgusciate
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1373.3 kJ / 328 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 500.5 mg
Alternativní recepty
Fumetto di gamberi speziato
35min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Gelo di anguria
3 godz. 30 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Granita di gelsi
15min
Cavati con le fave
13 godz. 20 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Sfincione favarese
3 Std.
Panelle
1 Std. 25 Min
Polpette con le sarde
25min
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Pesto alla trapanese
20min