Pastel de patata con acelgas y bacalao

Pastel de patata con acelgas y bacalao

3.8 24 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
8 raciones

Suroviny

  • de patata pelada, en trozos de 2 cm
    800 g
  • de agua
    300 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de hojas de acelgas en trozos
    600 g
  • de cebolla en trozos
    200 g
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 ramitas
  • de comino molido
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
    150 g
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • huevos
    3

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 206 kcal / 862 kJ
Protein 8.8 g
Tuk 8.2 g
Sacharidy 25.9 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sodík 592.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...