Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de comino molido
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
- 1 cucharadita de pimentón
- 3 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 592.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de verduras al azafrán
45 Min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55 Min
Pudin de brócoli
1 Std.
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Rollos de acelga
30 Min
Pastel de repollo
45 Min
Tortilla de arroz rellena de espinaca y queso
45 Min