Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 50 g d'eau
La crème au citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 50 g de fécule de maïs
- 200 g de jus de citron (5 citrons env.)
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre doux
La meringue
- 100 g de jus de pois chiches (aquafaba)
- 200 g de sucre glace maison maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1894.6 kJ / 451.4 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan brésilien aux œufs
1hod. 5min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Macarons à la mangue sans sucre
2 godz. 30 min
Génoise
50min
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3h 45min
Génoise
1 godz. 50 min
Ganache au chocolat
20min
Tarte au citron
12 godz.
Eclairs choco-café
24h
Meringue italienne
30 min
Génoise au chocolat
45 min