Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (circa 1 cm)
- 400 g di zucca a pezzi ed a fette (circa 1 cm)
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di foglie di salvia secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Purè di carote speziato
50 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Purè di broccoli
40 Min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Purè di zucca e porri
45 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Purè di zucca e patate
1h 30 min
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 min
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25min
Purè di cavolo viola
40 Min