Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (circa 1 cm)
- 400 g di zucca a pezzi ed a fette (circa 1 cm)
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di foglie di salvia secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Purè di piselli
40min
Purè di broccoli
40min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Mousse di carote e sedano
40min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Salsa melanzane e mandorle
25min
Purè di zucca e patate
1 Std. 30 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di barbabietola
10 min