Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 cucchiaino raso di noce moscata in polvere
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (0,5 cm)
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco lavate (vedere consiglio)
- 150 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 392.4 mg
Alternativní recepty
Verdure miste al cartoccio
35 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min