Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 500 g di zucchine a pezzi
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 200 g di pomodori
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 10 g di basilico fresco le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 703.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di finocchi
35 Min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di asparagi
45min