Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 truchas asalmonadas limpias en filetes
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 2 tiras de piel de limón
- 90 g de zumo de naranja
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de salsa de soja
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado
- 1 calabacín con piel (aprox. 200 g)
- 30 g de vino blanco
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 100 g de pimiento rojo cortado en dados
- 1 naranja pelada en gajos cortados en trozos
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 13.21 g
- Tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 4.54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corvina con ratatouille
45 Min
Merluza con calabaza y patata
40 Min
Filetes de trucha en papillote
30 Min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 Min
Ensalada de primavera con huevos poché
25 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Pescado estilo indio con salsa de yogur, patatas y verdura
1 Std.
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30 Min
Dorada a la veneciana
55 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min