Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 1236 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 Min
Crema florentina (de espinacas)
45 Min
Sopa thai de pollo
30 Min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35 Min
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
45 Min
Crema de champiñones
20 Min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1 Std.
Misoshiru (sopa de miso)
40 Min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 Std. 40 Min
Sopa de los hortelanos
30 Min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 Min