Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 1236 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo gallego exprés
30 min
Cocido francés (Pot-au-feu)
1h 15 min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 min
Sopa de ajo con pescado
45 min
Sopa de judías rojas
35 min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1h 30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min