Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 6 uova
- 50 g di pane bianco, fresco o raffermo, a pezzi
- 100 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla, a metà
- 800 g di carne trita mista (maiale e manzo)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette alla calabrese
50 min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Peperoni ripieni di carne
1h 20 min
Polpette al sugo
50 min
Parmigiana di patate
2h
Lasagne di pane raffermo
1h 45 min
Uova al funghetto
40 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Pasticcio di carne e cavolfiori
1h
Torta salata patate e cipolle
55 min
Braciole pugliesi
1h
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min