Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 6 uova
- 50 g di pane bianco, fresco o raffermo, a pezzi
- 100 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla, a metà
- 800 g di carne trita mista (maiale e manzo)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di patate
2 Std.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Polpette alla calabrese
50 Min
Pomodori ripieni di riso basmati
1 Std.
Polpette al sugo
50 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Polpettone croccante
1 Std.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min.
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min