Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di pomodori pelati freschi a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di salsiccia
1h 15min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo classico
55min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Sugo al basilico
1h 10min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Penne all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45min
Sugo alla puttanesca
45min
Sugo allo sgombro
45min