Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Polpette alla calabrese
50min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Peperoni ripieni di carne
1h 20min
Lasagne classiche
2h
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Tagliatelle panna e funghi
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Peperoni alla piemontese
55min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min